Varning för Mello-spam

Varning för Mello-spam

Jag har redan varnat på Facebook (min Facebook-wall blir årligen ett diskussionsforum a la Mello), och passar på att varna lite här också. Blir förmodligen en hel del Melodifestival-relaterat här det närmaste. På Facebook levererar jag en radda åsikter när sista bidraget gått av scen, istället för att spamma med nya statusar efter varje artist. Tänkte att jag lägger upp den listan här också. Alltså, först en lista med åsikter om alla bidrag – innan röstningen, och sen nån uppdaterad kommentar om resultatet när röstning och skit är över. Kommer bli kalas detta.

…och som jag skrivit på Facebook: Kan redan nu säga att jag är sur för att Eric Saade kommer att få en massa röster. Han sjunger surare än en citron med pH -893752976359729. Och Jessica Andersson är en tråkig jävel. Och Molly är lika gapig som vanligt. Ja, 98% av alla bidrag gör mig förbannad, som vanligt. Vi hörs ikväll! #‎Melodifestivalen‬‪ #‎minreligion‬ ‪#‎paljetthattochguldbyxor‬

Herreys-Diggi-Loo-Diggi-Ley
wohoo

Varför köpa nytt hela tiden när du kan enkelt hyra kläder.
www.sabinaweb.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.