Mello 2021 – Deltävling 1

Mello 2021 – Deltävling 1


Såhär tycker jag om alla bidrag i årets första deltävling:

(uppdaterar inlägget med en kommentar om deltävlingens resultat i slutet av inlägget – antingen ikväll eller imorgon)

1. Kadiatou – One Touch
Helt okej inledning (trots en begagnad Benjamin Ingrosso-light show a la ränder). Duktig tjej, men låten är “mjeh”.
2. Lillasyster – Pretender
Haha åh, PMS-rock goes Mello! Ändå lite kul…
3. Jessica Andersson – Horizon
Nu får det vara nog!!! Jessica Andersson får snällt lägga melloskorna på hyllan och ge plats åt nya förmågor. Världens onödigaste klänning eller ej, SLUTA DYKA UPP I VARENDA JÄVLA MELLO!!! #kissepaus
4. Paul Rey – The Missing Piece
Den här snubben är äckligt bra live (brukar som bekant jobba på Mello och har hört en del), men bidraget var ju inte så jävla party… Tråååk.
5. Arvingarna – Tänker inte alls gå hem
Äntligen lite kvalité från Bästkusten! Deras förra bidrag “I do” var bättre, men detta är fortfarande bäst ikväll. Plus i kanten för att Nanne är med i låtskriveriet (igen)! 😉
6. Nathalie Brydolf – Fingerprints
När vi gick igenom bidragen i skolan igår så var mina elever (årskurs 3) snabba med att kommentera att “det är ju du, Charlotte”!!! Förra året var det Dotter som “var jag”… Anywaaaaay, jag är imponerad över sånginsatsen här – var osäker på om hon skulle lösa den här låten live. MEN, tyvärr är den väldigt enformig och lyfter aldrig. Vackert, men tråkigt.
7. Danny Saucedo – Dandi Dansa
Jag är verkligen ALLERGISK mot den här typen av smörig svensk huvudvärks-pop med hjärndöd text! Ja, halva Sverige verkar vara kära i Danny, och därmed lär han gå direkt till final (BUT WHYYYY!?). Skulle skämmas ihjäl om vi skickade ett sånt här bidrag till ESC. Tips från coachen: rösta på det bästa bidraget, inte “snyggaste artisten” (eller ja, om du tycker att det är Casper i Arvingarna så är det ok).


SLUTKOMMENTAR:
Till final: Danny (inte det minsta chockerande, men väldigt deprimerande) och Arvingarna (Hell yeah!). Till Andra chansen: Paul Rey (jaja…) och Lillasyster (HAHAHAHA YES). Men, MÄN – enbart MÄN gick vidare. Hm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.