Mello 2019 – Deltävling 4

Mello 2019 – Deltävling 4

Sådär! Bättre sent än aldrig! 😀 (kommer upp bilder från York-resan så småningom)

Foto: Jessica Gow/TT

Såhär tycker jag om alla bidrag i årets fjärde deltävling:

1. Pagan Fury – Stormbringer
Spel-reklam på Mello nu alltså… Det här är bara disturbing… (min katt ser superstressad ut btw, han tycker att detta är superblä)
2. Anton Hagman – Känner dig
………… Vad i helvete är detta? Tråkigaste bidraget iår? KAOSDÅLIGT. Men, en kul grej: en av låtskrivarna ser ut som Allram Eest.
3. Lisa Ajax – Torn
De som följt mig ett tag vet att jag INTE är ett fan av fröken Ajax. Hon kan sjunga, men det hjälper inte om låten är kass – vilket Lisas låtar brukar vara. Årets bidrag är inget undantag. Såååå tråkigt.
4. Arvingarna – I Do
Casper, han är fasiken ett rå-proffs! Detta gör mig lite lycklig ändå; äkta schlager! Det är ingen vinnare, men överlägset bäst hittills i deltävlingen. Fest!!! (plus i kanten att Nanne är en av låtskrivarna)
5. Bishara – On My Own
Vilket stjärnskott! Så ung, och har aldrig stått på scen innan… Ge honom några års röst-träning, så kommer den här killen nå långt. Detta bidrag lär bli poppis som fan, men det är absolut inte vattentätt. Som sagt, ge honom ett par år…
6. Ann-Louise Hanson – Kärleken finns kvar
14:e mello-bidraget för Ann-Louise alltså, hur sick!? Årets bidrag var lite småmysigt, speciellt faktumet att körtjejerna sitter i gamla möbler på scen! Detta lär inte få överdrivet många röster, men det är fortfarande tusen gånger bättre och trevligare än de första tre bidragen.
7. John Lundvik – Too Late For Love
Årets mello-vinnare? Jag tror det. Väldigt amerikanskt, men det är både ett genomproffsigt och ett allsångsvänligt bidrag. Tror att det är ett vinnande koncept iår.


SLUTKOMMENTAR:
Till final: Bishara och John, inte speciellt förvånande! Till Andra chansen: Arvingarna och Lisa, inte heller speciellt förvånande. Kul att Ann-Louise kom på 5:e plats – bäst av årets “senior-bidrag”! 😉Ett svar på ”Mello 2019 – Deltävling 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.