Mello 2019 – Andra chansen

Mello 2019 – Andra chansen

Foto: Helena Nilsson/SVT

Då var det dags för Andra Chansen, med sitt värdelösa duell-system… Av åtta bidrag går fyra vidare till final. Det har ju som bekant skett att ett bidrag från Andra chansen vunnit finalen, men jag tror knappast att det händer iår (så vad spelar detta egentligen för roll?). Anyway…

Duell 1: Andreas Johnson vs. Anna Bergendahl
Två av Andra chansens något “starkare” låtar. Svårtippat. Mig personligen spelar det ingen roll vem som tar hem denna duell.
Duell 2: Vlad Reiser vs. Nano
Att Vlad gick till Andra chansen från första början känns ju som ett skämt!? Det lär vara en massa kids som röstar på honom, men Nano BORDE verkligen ta hem detta… Kvalitetsskillnaden är ENORM.
Duell 3: Martin Stenmarck vs. Lisa Ajax
Två ruggigt tråkiga låtar. Pest eller kolera?
Duell 4: Rebecka Karlsson vs. Arvingarna
Självfallet hamnade Andra chansens två bästa låtar mot varandra. Ingen av dem kommer vinna finalen, men jag är ändå förbannad (eftersom båda dessa bidrag borde vara i final). Arvingarna är helt klart mest schlager, och det är gött med fart och fläkt, men jag tycker att Rebeckas låt är årets bästa ballad – hon behöver ingen gigantisk dusch *hint hint*. Ska jag tippa så tror jag ändå att Arvingarna tar denna duell.


SLUTKOMMENTAR:
Till final: Anna Bergendahl, Nano, Lisa Ajax och Arvingarna… Men vad spelar det för roll? Inget av dessa bidrag vinner ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.