ESC 2016 – resultat

ESC 2016 – resultat

Jahapp, då vann politiken ESC iår igen, och det STORT. Ursäkta att mitt inlägg om finalen har dröjt lite, men delvis blev jag så fett otaggad av resultatet, och sen har jag haft lite för många bollar i luften (som vanligt)… Anyway, enligt juryn vann Australien och enligt telefonrösterna vann Ryssland − MEN det bidrag som fick höga poäng av båda parter, och därmed tog hem segern i slutändan, var Ukraina. Det kan vara ett av de sämsta vinnande bidragen någonsin enligt mig, och att politik tagit över tävlingen gör mig fanimej förbannad (även om det inte är ett helt nytt fenomen, men nu har det faktiskt gått för långt). Mer om detta inom kort…

Frans och vårt svenska bidrag slutade på en femte plats, vilket känns väldigt bra! Jag hoppades på topp-10, men man kan aldrig vara säker i ESC (obviously).Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.