ESC 2015 – resultat

ESC 2015 – resultat

Vann rätt låt!? Njae, men visst är jag glad över att Måns tog hem segern! Som jag skrivit innan så tycker jag att Måns är superproffsig, sjunger bra och hade en snygg show, och det är just det; han vann inte för att han hade bäst låt. Tror inte att han hade vunnit utan streckgubbens hjälp. För min del var vinnaren Ryssland som hade den absolut bästa låten. Dock har politiken infekterat även denna tävling, så om Polina Gagarina sjungit för ett annat land hade hon troligtvis vunnit. Tragiskt men sant. Ryssland är inte så populära i dagsläget.

Anyway, STORT grattis till Måns Zelmerlöw (#MumsZemleröv var en ny spännande hashtag jag såg på Facebook inatt btw), en värdig vinnare! Bästa låt vann dock inte, men här kommer den:

Vill du synas i TV? Över 1000 jobb på Statist.se!

Ett svar på ”ESC 2015 – resultat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.