Sorry for the absence

Sorry for the absence

Hade en riktigt tråkig jul. Min älskade farfar gick bort i början av december, och jag har fortfarande svårt att greppa att han är borta. Jag måste försöka fokusera på allt det positiva, att jag fått ha en så fantastisk farfar, vän och förebild i mitt liv så länge – han blev 96 år och 8 månader gammal. Utöver att ha förlorat en älskad familjemedlem så har jag haft mycket i skolan, så att skapa och blogga har fått ligga på is. Har påbörjat min sista termin på universitetet (halleluja!), så det kräver en del fokus.

Men, i och med att Melodifestivalen har dragit igång, så kände jag att nu får jag fanimej ta mig samman! Jag vet att många vänner och bekanta (och även en del för mig okända människor) följer mitt mello-spam varje år, så vem är jag att göra dem besvikna!? 🙂

Älskar dig farfar! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.