Sjuk, dålig tajming som vanligt

Sjuk, dålig tajming som vanligt

Jahapp, då var det dags att bli sjuk likförbannat. JAG.HAR.INTE.TID!!! Har en massa saker planerade bara idag, bl.a. jobb, kursintroduktion och terminsstart med Patriciabaletten. Känns högst opassande att missa de två sistnämnda. Faaaaaaan! :'(

sick and tired ecard

Om jag ska komma på något som trots allt är bra just nu så är det att det rullar på som bara den för min Etsy-shop! ♥ Under helgen packade jag in två fina “beställningar” som ska få åka till Las Vegas, USA, respektive Toulouse, Frankrike! Känns skitkul! 🙂

Svenskt Kosttillskott lagerför mer än 6000 produkter inom kosttillskott, hälsokost och träningskläder. Fri frakt ✓ Fri faktura ✓ Fri retur

3 svar på ”Sjuk, dålig tajming som vanligt

  1. jorå tänkföattdeääså serrrrrröööööööööööööööööööööööööööh

    det är ju dock trevligt i nån mån att dom flesta andra inte tycks märka det, antar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.