Kondition = typ noll?

Kondition = typ noll?

Waddup!? Har varit helt sjukt trött de senaste månaderna, och kommit fram till att det KAN bero på avsaknaden av ordentlig träning sedan en tid tillbaka. Har alltid tränat väldigt mycket, men 2016 var ett kasst år när det gäller träning. Jag var sjuk en hel del och opererade näsan (invändigt, så min näsa ser fortfarande ut “som den ska”), vilket ledde till att jag aldrig kom in i mitt vanliga tränings-“flow”. Har inte tränat hårt sedan september typ, så när jag var på Bodycombat idag var inte konditionen den bästa direkt, MEN fan vad gött det var! 😀 Jag har saknat combaten så jäkla mycket! Ni som följt mig ett tag vet att jag är certifierad Bodycombat-instruktör, men att jag sa upp mina klasser när jag började plugga igen. Ska försöka köra combat en gång i veckan för både kroppens och psykets skull framöver. Nästa vecka drar vi igång med Patriciabaletten också, så då får jag dansa lite dessutom! 😉

combat-for-newsletter
Även om musklerna är slutkörda i detta nu, så känner jag mig fanimej piggare och gladare än på lääänge! Wehoo! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.