Ösregn, romantik å kaffe

Ösregn, romantik å kaffe

No school today! Spenderat hela morgonen i min goa stooora säng med ösregn piskande mot rutan. Legat och läst gamla romantiska Harlequin-pockets som jag hittat hemma hos päronen. Lättläst [ CHEESY ] chick-lit deluxe, mysväder och världens godaste kaffe till det, en helt okej sovmorgon enligt mig! Klockan må vara 11:40 nu, men jag ska nog läsa lite till… Gött med lite cheesyness ibland, haha! ♥ #hopplösromantiker #javisst

UPDATE! Bara några minuter efter att jag postade detta inlägg så sprängde de i berget som min stuga står på. Mitt underbara kaffe fick därmed göra mig sällskap i min goa säng. Hmpf. Just my luck, hahahaha!

Harlequin romantik

Vackra underkläder för kvinnor från Miss Mary of Sweden.

Hög kvalitet som formar & håller in. Finns i stora storlekar.
www.missmary.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.