Mys i solen med pållarna

Mys i solen med pållarna

hellbird.se true love
Haft såååå mysigt uppe på landet i helgen! Åkte upp med pappsen fredag kväll, hann såklart med en mysrunda hos hästarna trots att vi kom fram rätt sent (jäkla bilköer, usch!). Det bästa var dock lördagsmorgonen; soligt och varmt, en grön äng med blommande maskrosor, och fem fina hästar, varav två är mina älsklingar sen jag var……..liten. Ibland blir det lite krångligt att umgås med mina gullisar då de andra tre ridhästarna gärna vill vara med, men i lördags låg de och solade, så jag kunde gosa med alla fem utan att det blev stökigt. Men såklart spenderades det mesta av tiden med mina nordsvenska älsklingar. Finns det något mysigare än att kunna sitta mitt på en äng med betande hästar omkring sig, som titt som tätt kommer fram och buffar på en med mulen och kliar en på huvudet? Nej, för mig finns det troligtvis inte det. Helt magiskt. Jag och mina mystokiga pållar har pussats såååå mycket i helgen! Ni är det finaste! Det bästa! ♥


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.