monsters running wild inside of me

monsters running wild inside of me

Sitter hemma hos mina föräldrar och möglar. Är sjuk, har tråkigt. Men, jag har iallafall världens sötaste och mjukaste sällskap hos mig, vilket är allt annat än fy skam! ♥

Snurrehjärtat
Var på jobbet i måndags trots att jag fick besök av ambulans (!!!) på morgonkvisten. Vet inte riktigt vad som händer i min kropp just nu, så det är bäst att ligga lågt ett tag. Kanske kommer iväg till jobbet imorgon, men någon träning blir det inte på ett tag… Owh! 🙁 Hoppas ni där ute mår bättre.

Btw, för en gångs skull håller jag med topplistorna, denna är fucking great:

Alltid 10% av ordervärdet att handla för nästa gång du besöker oss.

4 svar på ”monsters running wild inside of me

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.