Mello 2021 – Andra chansen

Mello 2021 – Andra chansen


Då var det dags för Andra Chansen! Jag fattar inte att duell-systemet fortfarande är kvar, helt värdelöst (ja, jag klagar VARJE ÅR). Trist när/om de två bästa bidragen hamnar i samma duell, vilket dock inte är fallet iår – heja Eva & Ewa och Klara! 😉

Såhär tycker och tror jag om kvällens fyra dueller:

Duell 1: Alvaro Estrella vs. Lillasyster
Hm… Jag tror att detta är kvällens mest svårtippade duell. Alvaros låt har växt för min del, och jag tycker definitivt att det bidraget är det bättre av dessa två, men jag vet att många röstar på Lillasyster för att “det är kul”. Skitsvårt… Jag tippade Alvaro som duellvinnare från början, men har ändrat mig till Lillasyster…
Duell 2: Frida Green vs. Paul Rey
Här går “vad jag tycker” och “vad folket tycker” isär (tror jag). Min gissning är att Paul Rey går vidare, även om jag personligen hade skickat vidare Frida Green.
Duell 3: Eva Rydberg & Ewa Roos vs. Clara Klingenström
Eva & Ewa till final. Kan inte sluta på något annat sätt. Har ni kollat antalet views de har på YouTube eller? Bidraget hade över 600 000 visningar efter 2 veckor…
Duell 4: Klara Hammarström vs. Efraim Leo
De som följt mina Mello-kommentarer på Facebook vet att jag tycker att Klaras låt är årets bästa Mello-låt, så ja, här SKA Klara vidare. Sen kommer hon tyvärr inte att vinna, men ändå. Tänk om “en mer känd person”, typ Charlotte Perrelli, ställt upp med Klaras låt? Då hade det inte varit något snack om saken…


SLUTKOMMENTAR:
Duell 1: Alvaro Estrella! Är glad för att “rätt låt” gick vidare, men sur för att jag ändrade min tippning i appen, haha!
Duell 2: Paul Rey till final, inget chockerande där…
Duell 3: VAFAAAAAN!?!?!?? NEJ NEJ NEEEJ!!! (Clara gick till final…)
Duell 4: Yes! Klara tog hem sista duellen!

Söndagsuppdatering: Är fortfarande upprörd över att Eva & Ewa inte gick till final…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.