Mello 2019 – Deltävling 3

Mello 2019 – Deltävling 3

 

Foto: Jessica Gow/TT

Såhär tycker jag om alla bidrag i årets tredje deltävling:

1. The Lovers Of Valdaro – Somebody Wants
Sången började så bra (innan de ljusa tonerna), men sen blev det riktigt surt. Diggar duon och önskar att de hade haft ett bättre bidrag. Väldigt lamt. Jag säger nej.
2. Dolly Style – Habibi
Vad jag förstår är hela gruppen utbytt? Nya medlemmar, samma peruker? Anyhow; NEJ. De animerade dockorna i bakgrunden är förövrigt fruktansvärt obehagliga.
3. Martin Stenmarck – Låt skiten brinna
“Den viktigaste låten jag någonsin har gjort”… Okej, synd att den inte var bättre då! Det här ÄR en duktig sångare, men låten är mest konstig. Några fina partier som plötsligt avbryts av…..ANDAS IN OCH ANDAS UT!!! Knepig låtkonstruktion. Säger nej igen.
4. Lina Hedlund – Victorious
VAR ÄR RESTEN AV ALCAZAR NÄR MAN BEHÖVER DEM!? Det här känns som en något sämre version av Charlotte Perrellis gamla schlagerdängor. Bäst hittills ikväll, men vafan säger det egentligen?
5. Omar Rudberg – Om om och om igen
Tar Foo-kidsens melloförsök slut snart? Detta bidraget lär många unga (främst tjejer?) hjärtrösta sönder på, men förmodligen pga artisten. Låten är fööör tråkig! Och de ljusa tonerna; NEJ.
6. Rebecka Karlsson – Who I Am
Jag har fruktansvärt dålig koll på de senaste årens Idol-deltagare, men hade ett svagt minne av att Rebecka hade en grym röst – minnet bekräftades. Låten är ruggigt lik en annan låt (kommer inte på vilken just nu), men detta bidrag tar över platsen som bäst ikväll. Bättre låt än Wiktorias som gick till final från första deltävlingen.
7. Jon Henrik Fjällgren – Norrsken
Läste rubriker imorse om att detta bidrag kan liknas vid en “viltolycka” – wtf!? Även att låten är för lik verk av Avicii och SHM, vilket jag inte håller med om. Den påminner definitivt om vissa slingor, men de är såpass olika i sin helhet – enligt mig. Föredrar när Jon jojkar, så tycker att Jons tidigare mellobidrag är bättre än årets, men detta är helt okej jämfört med resterande bidrag ikväll.


SLUTKOMMENTAR:
Till final: Jon Henrik och Lina Hedlund (!!!). Till Andra chansen: Rebecka och Martin Stenmarck (!!!). Blev rätt förvånad faktiskt. Trodde att Dolly Style skulle gå vidare snarare än Lina. De som BORDE gått direkt till final är dock Jon Henrik och Rebecka…

Min bror droppade förövrigt en skön kommentar angående Martins låt: “Vem vill ANDAS IN när SKITEN BRINNER?!?” (OBS: bara kul om man har koll på låttexten)Mer än 9000 lediga jobb varje månad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.