Mello 2019 – Deltävling 2

Mello 2019 – Deltävling 2

Var på punkspelning igår (tjohoo!!!), så fick kolla gårdagens deltävling på SVT play idag istället. Sjukt mycket sämre än förra deltävlingen I gotta say…

Foto: Jessica Gow/TT

Såhär tycker jag om alla bidrag i årets andra deltävling:

1. Andreas Johnson – Army of us
Fotbollstränare alltså? Nice! Bidraget då? Rösten är det som vanligt inget fel på, dock försvinner den stundtals totalt i refrängen. Dansgolvsdänga som är helt okej, men ingen Mello-vinnare.
2. Malou Prytz – I do me
“Kvinnligaste bidraget någonsin i Melodifestivalens historia” – bara det är ju en vinst i sig! Härlig Clueless-outfit och snyggt framträdande, men låten var tyvärr rätt tråkig.
3. Oscar Enestad – I love it
Det här är väl ett sånt bidrag som går vidare pga artisten i sig? Tjötigaste låten hittills i årets Mello. Jag säger NEJ.
4. Jan Malmsjö – Leva livet
Jan Malmsjö, sicken stjärna! Det här är inte speciellt bra, men vafan… Lite glad blir man väl ändå?
5. Vlad Reiser – Nakna i regnet
Vem är detta? Han har helt klart glimten i ögat, men låten är kass. Lite röst-träning för Vlad hade nog inte suttit fel.
6. Hanna Ferm och Liamoo – Hold you
Två riktigt duktiga artister, helt klart, men jag tycker faktiskt inte att deras röster matchar varandra över huvud taget. Och låten är riktigt tråkig (och tjatig). Hade förväntat mig MYCKET mer från denna duon… Hoppas att de väljer att uppträda på varsitt håll “nästa gång”.
7. Margaret – Tempo
Precis som sist; varför tävlar Margaret i Sverige? Älskar låten hon slog igenom med (Cool me down), men efter den har hon inte fått några bra låtar. Årets bidrag är mainstream-pop som säkert går hem hos de yngsta tittarna, men jag säger nej tack.


SLUTKOMMENTAR:
WHAAAAT!? Oscar Enestad kom SIST!? Den var oväntad! Trodde att han var “the shit” bland ungdomarna… Malou och Hanna + Liamoo till final. Vlad (really!?) och Andreas Johnson till Andra Chansen. No comments, hade ingen favorit i Malmö… Är vi tillbaka till riktigt kassa deltävlingar?



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.