Mello 2018 – Deltävling 4

Mello 2018 – Deltävling 4

Eftersom jag var upptagen igår så tog jag igen Mello-tittandet idag! Bättre lite sent än aldrig! 😉


Såhär tycker jag om alla bidrag i årets fjärde deltävling:

(uppdaterar med en kommentar om resultat, i slutet av inlägget, när kalabaliken är över)

1. Emmi Christensson – Icarus
Vem är detta? Låter som ett typiskt Eurovisionsbidrag… Alltså ett sånt som det finns minst 3 av i varje Eurovision = inte jätteupphetsande. Men visst, sjunga kan hon. Mäktig inledning om inte annat.
2. Elias Abbas – Mitt paradis
Nyfyllda 16 bast alltså… En framtida Panetoz-doftande stjärna? Kanske. Men han kan få ett par år på sig att stärka/träna rösten. I övrigt ett glatt och helt okej bidrag, men lite väl tjötigt…?
3. Felicia Olsson – Break That Chain
En lärare, mäktigt! Men eh….vafan har hon på sig? Verkar vara en skön brud med potential (som jag gärna ser mer av), men låten var inget att hänga i julgranen. Nä, detta duger inte.
4. Rolandz – Fuldans
Haha, YES!!! Det här bidraget har ju nästan allt: skön melodi, trallvänlig refräng, snygg show och en maaaassa glitter! Sånginsatsen är helt klart över förväntan (gotta love Robert). Det här bidraget hamnar kanske inte i mina Spotify-listor, men det gjorde mig glad. No further comments.
5. Olivia Eliasson – Never Learn
Gapig (stundtals falsk) vers och skittråkig refräng. Den här tjejen har säkert potential, men det här var verkligen skittråkigt. Kissepaus.
6. Felix Sandman – Every Single Day
Småflickornas drömkille? Well, not mine. Mer kissepaus! 3 minuter som innehåller absolut ingenting. Sämst ikväll (ihop med Olivia).
7. Mariette – For You
Mariette är ju så cool, men hon har fått halvtråkiga bidrag tidigare år. Så, vad tycker jag om hennes tredje Mello-försök? Njae. Lite för svag refräng, men i övrigt helt ok. Tror att den kommer växa för varje gång man hör den. Given finalplats, men inget för ESC.


SLUTKOMMENTAR:
Till final: Mariette och Rolandz = helt rätt!!! Till Andra chansen skickas Olivia Eliasson och Felix Sandman (say whaaat!?). Elias, som hamnade på 5:e plats, var ju sååå mycket bättre än både Olivia och Felix… Menmen, det blir ingen ESC för någon av dem ändå.

David Lindgrens intro-låt var rätt bra ändå (jämfört med all annan pausunderhållning osv i årets Mello), men hans outfit!? Blääääää….Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.