Mello 2017 – Deltävling 2 (liiite sent igen)

Mello 2017 – Deltävling 2 (liiite sent igen)

Såhär tycker jag om alla bidrag i årets andra deltävling:
…japp, blev tyvärr i efterskott denna helg också, var på Spex till sent inatt (så jag tycker ändå att jag är ambitiös som går upp tidigt – efter bara några timmars sömn – för att kolla på tävlingen via SVTplay). Nästkommande deltävlingar SKA jag live-uppdatera, stryker allt annat i kalendern!

1. Mariette – A Million Years
En ganska mainstream radiolåt. Hade väntat mig nåt mer unikt, men det gör inget. Småhärlig refräng och snygg dansshow!
2. Roger Pontare – Himmel och hav
MÄKTIGT INTRO! Pontare är verkligen en softspot hos mig. Underbar röst och Pocahontas-dunk, me like! (lägger in den i spelningslistan direkt)
3. Etzia – Up
WOW, vilken vacker kvinna (med förskräckliga skor)! I övrigt en detta-har-jag-hört-tusen-gånger-innan-låt…
4. Allyawan – Vart har du vart
Gillade introt, men det var allt. Hej, hej då.
5. Dismissed – Hearts Align
Man märker att Ola Salo varit delaktig i detta (positivt)! Gillar sångarens röst som fan, men versen är bättre än refrängen (som är väldigt lik en gammal låt?) vilket är lite synd.
6. Lisa Ajax – I Don’t Give A
Har lite svårt för denna tösen. Mycket röst i liten förpackning, men det hjälper inte. Tråkig låt och vad i heligaste helvete har hon på sig…!? She obviously doesn’t give a fuck.
7. Benjamin Ingrosso – Good Lovin’
The hell did I just watch!? En manlig Pernilla Wahlgren shaking it!? Benjamin är jätteduktig, inget snack, men han hade behövt en lite grövre röst för att maxa den här låten.


SLUTKOMMENTAR:
Mariette direkt till final kändes som en självklarhet! Ingrosso var väntad att gå till final, även om jag inte tycker att bidraget var tillräckligt bra. Dismissed till Andra Chansen känns rätt, men Lisa Ajax!? Nej, borde varit Pontare, alla dar i veckan! 🙁 Är inte så förtjust i David Lindgren btw, har aldrig varit, men hans mellanakt var rätt bra faktiskt! Tummen upp!Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.