Mello 2017 – Deltävling 1 (bättre sent än aldrig)

Mello 2017 – Deltävling 1 (bättre sent än aldrig)


Såhär tyckte (tycker) jag om alla bidrag i årets första deltävling:

OBS! Denna gång skriver jag visserligen upp mina tankar om bidragen först efter att resultatet synliggjorts, men jag kan lova att resultatet INTE har påverkat mina åsikter om respektive bidrag! Var som sagt i Scandinavium och jobbade under Mello-kalaset och fick se samtliga bidrag live x2, så jag är rätt säker på vad jag tycker om denna deltävlingens bidrag…

1. Boris René – Her Kiss
Boris är fantastisk, men inte låten. En sämre variant av förra årets bidrag.
2. Adrijana – Amare
Mäktigt beat och snygg ljusshow, men nej, detta funkar inte i mello.
3. Dinah Nah – One More Night
WOHOO! FeZt! Är man en gammal 90-tals-discopingla kan man inte annat än älska detta!
4. De Vet Du – Road Trip
Totalt värdelöst, men jag kan erkänna att jag började garva när de tre sitter i bilen och ‘diggar’ under refrängen.
5. Charlotte Perrelli – Mitt liv
Mysig låt (rent musikaliskt), men texten är till största del katastrof. Första versen är ok, sen går det utför. “Jag är jag, du är du”……JASSÅ!?!???? Men ja, mello är ett bra forum för att marknadsföra sin nya skiva…
6. Ace Wilder – Wild Child
En låt som sätter sig direkt (schlager-poäng)! Lite besviken på att den var såpass “mainstream”, men givetvis går den hem.
7. Nano – Hold On
DAMN vilken röst snubben har! Mäktigt! Lite tråkigt framträdande, men rösten och refrängen skakade om hela Scandinavium.


SLUTKOMMENTAR:
Dinah Nah borde ha åkt till Andra Chansen, annars var resultatet rätt förutsägbart. Om någon mot förmodan missat resultatet så here we go; Ace Wilder och Nano till final, De Vet Du (SUCK!) och Boris René till Andra Chansen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.