Lårkaka a la Valentine

Lårkaka a la Valentine

På grund av Melodifestivalen blir mitt inlägg om Alla Hjärtans dag lite försenat, men bättre sent än aldrig, right? Var uppe på landet över dagen och myste med de två bästa varelserna i hela världen. Saknat dem som en gaaalning! ♥

instagram, shoemyday

(bilden är länkad tlll mitt Instagram)

Så, vad menas med min fina inläggstitel då? Jo, det kan förklaras med den status som jag la upp på Facebook i helgen samt en fin bild på hur mitt lår ser ut, taget idag:

“Känslan när en häst väljer att lyfta upp en plastpåse med morötter, för att sedan tappa den, skrämma sig själv, göra en liten piruett och sparka bakut. DEN känslan – när sparken placeras mitt på ens lår. Mitt vänsterlår är nu snyggt blått/rosa/lila/gult och några storlekar större än höger. Sexy as fuck! Är dock glad att han “missade” knäskålen.”

lårkaka hellbird.se
Och nej, det var ingen av mina sötnosar som sparkade mig. Mina pälsklingar går tillsammans med 3 ridhästar, och det var den största av dom (givetvis) som fick för sig att fjanta runt med en påse morötter. Kan dock inte bli arg eftersom det inte var “med mening”. Om en häst biter mig eller så, då blir jag arg, men nu var det faktiskt en olyckshändelse. Onödig som fan, men fortfarande en olyckshändelse. Ha en bra dag! 🙂

Careerbuilder.se  –  Mer än 9000 lediga jobb varje månad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.