25: the golden age?

25: the golden age?

Jahapp, idag fyller jag tydligen 25 bast. Ålderkris? Njaea, inte mer än när jag fyllde 18, haha (vilket iofs var en hel del). Anyway, det har hänt så GALET mycket under mitt 25:e levnadsår. Kan knappt fatta det själv. Jag har bland annat:

 ~ Friskförklarats*
 ~ Flyttat hemifrån
 ~ Börjat plugga på universitet
 ~ Skaffat (världens bästa) pojkvän
 ~ Utbildat mig till BodyCombat-instruktör

* Mer om vad friskförklaringen innebär längst ner på denna sida (klick!).

För exakt ett år sedan var jag inlagd på slutenvården på Östra Sjukhuset. Medan jag var på toa på morgonen smög sig de andra patienterna in på mitt rum och skrämde skiten ur mig när jag kom tillbaka, haha. Var inte beredd på ett GRATTIIIIS!!!! och en massa brudar på rummet (speciellt inte eftersom man inte får gå in i varandras rum på avdelningen). Blev såklart jätteglad, underbara tjejer hela bunten! Har kontakt med de flesta fortfarande, och saknar allt kul vi hade ihop (trots att alla kämpade mot sina inre demoner och hade det jävligt tufft). Att jag har kommit såhär långt på ett år är fortfarande svårt att ta in, men det känns F A N T A S T I S K T !!! Tusen tack alla som hjälpt och stöttat mig genom alla sjuka år. Det är tack vare er och min envishet som gör att jag sitter här idag;

25 år och frisk.

Hellbird 25år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.