Virus på balansnerven och ponny-mys!

Virus på balansnerven och ponny-mys!

Hejhopp! Haft en halvbra helg. Den tråkiga delen är att jag fick gå hem från jobbet redan i torsdags för att jag mådde illa och höll på att trilla = kändes som att jag gick på en gungande båt. Troligtvis beror det på ett virus på balansnerven (alternativt Kristallsjukan). Bläää! 🙁 Mår fortfarande lite illa och är småsnurrig, men det är iallafall bättre. Förutom mitt illamående och balansproblematiken har det dock varit en bra helg! Igår var jag och Jerry hos ponnysarna som går utanför stugan jag bodde i förut. Satt och myste med dom små trollen och drack kaffe i solen. Heeelt underbart! ♥
Med tanke på gårdagens fantastiska väder kan man säga att jag blev lite lätt chockad när det SNÖADE när jag vaknade vid 7-tiden imorse… Den svenska våren är en spännande årstid ändå…

23april2016

Bli statist redan idag – sök över 1000 jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.