Två slagna hjältar

Två slagna hjältar

tumblr_mkipa5ccvs1qf4k86o1_500-gif
Näää, vi är inte slagna………eller hjältar? Jo, för varandra! ♥ Både jag och min fantastiske sambo är hemma och sjuka, vilket inte är optimalt då vi ska flyga till USA på måndag… Crap! Jag har varit hemma i över en vecka, såååå tråkigt. Shottar pressad citron och färsk ingefära varje morgon och kväll, tar receptbelagda ögondroppar, dricker varmt honungsvatten och vilar mer än en björn som gått i idé (typ)… Varför blir jag inte frisk? JAG HAR VERKLIGEN INTE TID MED DETTA. Bööööh. Dock är det trevligare för både mig och Jerry att vara hemma och sjuka samtidigt − tillsammans. Låter ju egoistiskt att man föredrar att sambon också är sjuk, men man slipper iaf vara hemma ensam dagarna i ända. OCH, vi kan shotta äcklig hostmedicin ihop, vilket genast gör det tråkiga liiite “roligare”! 🙂 Sen har vi fått umgås mer än på länge, så det negativa har faktiskt fört något gott med sig. Menmen, nu har vi varit sjuka tillräckligt, så det är fanimej dags att bli friska! Har ingen lust att sitta på ett plan i sjuttioelva timmar och må skit. Typiskt otrevligt.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.