Två fina nyheter :)

Två fina nyheter :)

Nyheter i min ETSY-shop! ♥

bind-rune-protection-keychain-1

Protection bind rune keychain

– to generate inner strength. The strong hand of Algiz (the rune of protection) together with the powerful positive energies of Sowulo (the rune of the sun, light, energy and revelation) creates a shield against dark magic and trespassers.

odal-keychain-3

Odal rune keychain

Odal means what is truly important to one; ancestral country or home, spiritual heritage, experience and fundamental values. This can include your inherited characteristics from past generations that you will also pass on to your children – or it can represent a united family’s strength and be a source of safety.51 svar på ”Två fina nyheter :)

 1. Vart trött på livet ett bra tag men fått nytt hopp nu igen tack vare trumpeten och nu senast igår kväll peter springares inlägg på fb (kolla in det om du inte sett det än), för hoppningsvis pallar jag studierna nu och om trumpeten i fråga blir omvald så flyttar jag nog dit när jag är klar (=

  skrev här för jag vill inte att det ska synas, du vet vem det är tror jag (och det räcker så)

  ha det bra!

   1. Varför inte? Är det pussy grabbing? Ifall det är det, så vill jag berätta två saker för dig

    1. Dom snackade om groupies (och betoningen var på “they LET you” groupies som sagt.

    2. Det var ett privat samtal två män emellan, jag kan helt säkert garantera dig att en majoritet av män har haft en liknande konversation åtminstone nån gång i högstadiet/gymnasiet, många även långt senare.

    Om det inte är det så förstår jag faktiskt inte problemet och antar helt enkelt att du tittar på/läser för mycket vänsterskit 😉 det är typ den första politikern under vår livstid som gör vad han säger, om något så borde han få någon typ av pris!

    (och han har till exempel pratat om att gå in med militär i mexiko för att få bort drogkartellerna, skulle han göra det (och han brukar som bekant göra vad han säger) så är han den första på flera decennier som gör något bra för det landet)

    Förstår verkligen inte hysterin.

    1. haha eller, kanske inte en majoritet av alla män (även om jag skulle tro det, eller åtminstone bra nära), men definitivt en majoritet av män som gillar sport 😉

     1. Enda chansen att jag ens stannar i europa är om frankrike också går ur EU, för om dom gör det så finns det ingen chans att tyskland blir kvar och står för hela notan, och då går EU under wihooo!

 2. Inte allt, nej, men en hel del, speciellt sånt som jag faktiskt bryr mig om att kolla upp, till exempel det mesta som har med den nuvarande situationen i USA att göra 😉

  Har än så länge inte hört ett enda faktabaserat argument mot Trump, enda “argumenten” folk kommer med är “men han är duuuuum”.

  1. Eller typ att folk röstade på honom för att hillary är kvinna, vilket är ett löjligt påstående, istället för som det var att folk röstade emot hillary och demoktraterna för att hon står för en kass politik (bernie är inte bättre, även om han *kanske* hade vunnit valet, socialism är värdelöst).

   1. fanns så klart betydligt fler argument för att rösta emot henne, min personliga favorit är att folk blev så att säga omvända av hur galna dom så kallade “antifascisterna”/”feministerna” och liknande är

 3. Jämför med hur alla tidningar och vänsterfolk kallar Peter (antingen direkt eller indirekt) rasist, det samma gäller för Trump, fast i högre utsträckning (och precis som i Peters fall så grundar dom det på känslor och inte på fakta).

 4. för övrigt ser deras nya AG hur gullig ut som helst, han känns som världens mysigaste farbror haha (och han verkar stå upp för rättvisa och sanning, precis som Trump (verkar göra) <3)

  1. om du inte orkar kolla så är det ett kort klipp där Janne Josefsson blir upprörd över att SVT är uppenbart opartiskt

  1. Se? Trump gör det till och med svårare för SVENSKA politiker och journalister att fortsätta ljuga hahah, vad var det som var dåligt med honom nu igen?

 5. Om det inte skulle vara så att det inte spelar någon roll ändå, men i så fall har jag en lösning för min egen del.

 6. Jag är totalt misslyckad och orkar snart inte längre, ska ringa om nåt lagerjobb i dagarna men får jag inte det så vetefan alltså.

  1. Welp, verkar som att jag kan få ett jobb där, ska ut och träna med en som jobbat där tidigare snart, så länge som han tror att jag klarar av det så känns det lugnt.

   Med eventuell framtida inkomst ska jag testa massa olika kosttillskott (som jag alltid tidigare avfärdat som mer eller mindre “snake oil”) som förhoppningsvis (även med hjälp av fysisk aktivitet från lagerjobbet) kan få mig att palla plugga igen.

   Wish me luck!

 7. Ta det försiktigt om du jobbar på spelningar/festivaler i sommar!

  (also, you’re not wishing me enough luck, han har inte hört av sig på typ en veckaa nu ;( )

 8. Grattis till din vän! (antar att det var en möhippa i alla fall? Annars eh.. hoppas att ni hade kul vad det än var ^^)

 9. Du skulle introducerat mig till din trippande vän tycker jag, nu är det för sent, men ändå.

    1. tror inte att vi refererar till samma person faktiskt (men jag kan ju ha fel och/eller du tycker att det inte var ok oavsett)

     1. Var det inte ok för att jag typ gnäller om att jag vill dö eller någonting annat? För alltså “för sent” i det här fallet syftade på att jag just då inte trodde att jag skulle ta droger igen (har jag för mig i alla fall), eller menade du att det inte var ok att man säger till sitt ex att hon borde introducerat en till en av hennes kvinnliga bekanta? Haha (genuint intresserad, du behöver ju så klart inte svara ändå, men det hade varit trevligt ;p)

     2. Jag misstänkte detta, därav “tror inte att vi refererar till samma person faktiskt (men jag kan ju ha fel och/eller du tycker att det inte var ok oavsett)” 😉 nej, jag menade en kvinna du pratade om en gång, tror du verkligen så illa om mig?

 10. Såatteh.. Jag tänkte inte på honom överhuvudtaget när jag skrev första gången, insåg att du trodde att jag kanske menade honom när du hade svarat, jaja..

  Ska sluta skriva till dig, skriver mer eller mindre bara när jag mår skit ändå (det är dock lite intressant för egen del, dokumentation över hur lång tid det tar till jag inte pallar mer nästa gång typ, men ska nog sluta störa ändå (; )

 11. enda jag minns är en hotmail eller nåt från typ hundra år sedan ;p men jo det hade säkert vart både bra och dåligt (inte ens säker på att jag minns den faktiskt.. minns dock ditt nick på bdb ;D och det var säkert nåt med det men jag är skeptisk till att du använder den längre i vilket fall)

  1. spelar egentligen ingen roll, orkar snart inte ändå, kommeer bara vara deprimerande attt läsa mina mail.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.