Tröttast i stan

Tröttast i stan

4
GOOOOOOOOOOOSH! Vart tog min måndag vägen!? Var helt galet trött efter att jag kommit hem från Malmö igår (underbart bröllop!), och helt brutalt trött när jag tillslut kom hem och kunde gå å lägga mig (åkte direkt från Göteborgs centralstation hem till världens bästa morfar och firade hans 90 årsdag, så det var först därefter jag fick sova)! Trots att jag sov riktigt bra inatt har jag varit så trött att jag somnade igen efter lunch och vaknade för någon timme sen. Där försvann den måndagen… Haha! Jaja, jag antar att jag behövde den extra sovstunden.

anigif_enhanced-buzz-1180-1367681551-5
Nu ska jag gå ner till hästarna här hos mig en stund, så jag får lite frisk luft! Hatar att sitta inne för länge, inte bra för själen! Imorgon blir det att fira världens bästa storebror! Kalas efter kalas efter kalas! Blir mycket tårta det närmaste… 😉

Beställ SnoreStoppers antisnarkningsprodukt idag och sluta snarka imorgon kväll. Beställ här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.