Snart slut på praktiken

Snart slut på praktiken

Jahapp, då har det redan gått två veckor och min första VFU-period är snart över. Jag har haft en superbra praktik med en riktigt skön “handledare”. Kommer faktiskt sakna det, trots den lite-för-långa restiden. Det som är synd med såhär korta praktidperioder är att när man väl lärt känna eleverna så ska man dra. Tråkigt.

Har fått reda på några tentaresultat från förra kursen btw; ett U (underkänt)… Jag har nog aldrig fått underkänt eller “icke godkänt” på något i hela mitt liv, så fick lite lätt panik. “Lite lätt panik”…..truth to be told? Jag höll på att bryta ihop när jag såg det. Jag vet att det är helt normalt/vanligt att kugga på en del tentor på universitetet, speciellt nu i början när man inte riktigt har koll på det “akademiska skrivandet” (böööh), men känns ändå jäkligt surt… Det där med att sänka kraven på mig själv är jag inte helt bra på alltså… Det var väl det som gjorde att ätstörningarna fick så bra grepp om mig, men det får fan inte hända igen. Andas, ta det lugnt, jag löser detta. Jag är ju för faen ginger ninja !!! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.