Små random psykbryt

Små random psykbryt

Ja, ni vet säkert vad jag menar. När man är allmänt trött, och planerna (som i sig inte var speciellt viktiga) grusas, när kropp och huvud får kortslutning och man börjar störtböla utan någon större anledning? Det hände mig ikväll hemma hos min familj. Blev bara mer stressad av tanken på att sova där; att det inte blir tyst i huset när JAG vill sova. Som tur var orkade mamma köra ut mig till min lilla stuga, så nu sitter jag här i tystnaden. Känns bättre faktiskt.

En intressant liten sak som jag har tänkt på det senaste är att sedan jag träffade Jerry har mitt behov av att vara ensam “krympt” markant. Lustigt. Menmen, just nu är det skönt att vara själv. Ska snart sova anyway. Sjukt party fredag, haha, eller vad säger ni?
#asgött #harslutatdansapåbaren #halvvägstill50 #hashtagyourlife #godfuckingnatt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.