Skolpolitik, som en riktigt trött prutt

Skolpolitik, som en riktigt trött prutt

Vet inte riktigt vad jag tänkte med titeln på inlägget. Känner bara att jag måste få ur mig hur fantastiskt rolig och intressant (läs prutt-tråkig och sövande) den pågående kursen i lärarprogrammet är. “Skolpolitik”…. jag har väldigt svårt att tro att det är många som går igång på det ordet, am I right? Bööööh. Är hemma hos mina päron nu och passar katten. Har dock en jäkla massa skit att läsa så får nog åka tillbaka till min stuga snart, där finns inte så mycket som distraherar mig. Förutom när min förbaskat mysige pojkvän befinner sig i stugan då, men det är en annan historia. Ha en förträffligt härlig vecka, jag ska försöka göra det bästa utav den för egen del. Tjo!

itsmonday

Batteri, glas eller tekniska fel – vi gör din iPhone hel. Snabb service även via postorder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.