Sjuk = tid till pyssel

Sjuk = tid till pyssel

Jahapp, då var man sjuk IGEN. Den här våren känns det som att jag har varit konstant sjuk, inte okej. De senaste veckorna har jag dock jobbat både vardagar och helger (fritidspedagog på vardagar och säkerhetspersonal på helgerna; Summerburst, Håkan Hellström, och nu till helgen Iron Maiden), så det är kanske inte jättekonstigt att kroppen säger ifrån… Booooh! Trots halsont och snuvan från helvetet så åkte jag upp till landet en sväng lördag till söndag. Sååå skönt! Min älskling (häst) har äntligen börjat gnägga när hon ser mig! Hon har inte gjort det sedan hennes själsfrände (häst) togs ifrån henne i höstas. Ni fattar inte hur underbart det känns! Ovärderligt!
Mitt älskade hjärta! 

@CIG_IMG012_Snuttan 2
Så, vad gör jag nudå hemma i stan när jag hostar och snorar och mår allmänt bajs? PYSSLAR! Har fått så mycket inspiration från att pyssla med barnen på fritids så det finns inte! Har sedan tidigare köpt hem “DAS-lera” och precis beställt en massa snygga hobbygfärger (nackdelen med att vara hemma är alltså att det blir dyrt, haha!). Jag har märkt att jag mår bättre när jag tar mig tid till lite kreativt arbete, därav mitt projekt Concrete against Eating disorders − gilla gärna sidan på >>Facebook<< och sprid budskapet! Har dessutom nyligen startat min egen lilla butik på Etsy, där jag säljer små “lertavlor” med fornnordiska symboler, kika gärna in HÄR! 😀

IMG_0793

Bli statist redan idag – sök över 1000 jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.