Riktigt gött söndagspass

Riktigt gött söndagspass

Go’kväll! Var ganska opepp idag innan mitt Bodycombat-pass; har inte kommit igång ordentligt med träningen efter sommaren och kände mig allmänt “söndags-seg”. Var lite rädd för att jag inte skulle leverera som instruktör idag, men DAMN vad bra det gick! 😀 Hade en helt fantastisk grupp, nästan bara nya ansikten, och vi hade så jäkla kul ihop! Blev redigt svettigt å gött, haha! 😉 Fick dessutom en massa lovord av gänget efter passet, vilket gjorde min dag. Så OTROLIGT härligt att få en sån feedback från sina deltagare. Magiskt! ^^
feelin good gif
Har förövrigt haft en underbar helg tillsammans med Jerry. Vi har varit på museum, shoppat, fikat på stan, gosat med hästarna här hos mig, myst vid havet och bara “unnat oss” hela helgen. Vi har inte lyckats ses på vardagarna alls då jag jobbar heltid och Jerry är på praktik, så den här helgen var verkligen välförtjänt! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.