Min näsa vill inte samarbeta med mig

Min näsa vill inte samarbeta med mig

Hallå eller! Har jag berättat att jag opererat näsan? Det har jag nog…. Anyway, jag gjorde en radiofrekvensbehandling av näsan hösten 2016, men det blev tyvärr inte bättre. Det senaste halvåret har det bara blivit värre och värre, och sedan en vecka tillbaka har jag inte kunnat sova ordentligt då min näsa inte vill ge mig någon luft när jag ligger ned. Ganska jobbigt. Jag tycker inte om nässpray, delvis för att jag vet att det är dåligt för näsan, och delvis för att jag tycker att det svider och gör ont. Men, nu har jag varit tvungen att använda det satans påhittet varje kväll så att jag kan somna utan panik över att inte få någon luft. Läget känns rätt ohållbart, så nu har jag skickat in en ny remiss om att få göra om den otrevliga operationen. Jag har alltså opererat näsan INVÄNDIGT, inget annat. Känner mig inte speciellt taggad på proceduren, men hoppas ändå på att få det gjort så snart som möjligt – känslan av att inte få luft om nätterna är definitivt värre än ett par timmar med obehag och äcklig bedövningsvätska som rinner ner i halsen.


Sjukt längesen jag uppdaterade bloggen med något annat än Månadens soundtrack och Mello-spam, men har inte haft tid/lust/ork. Livet kommer liksom emellan, och jag har lärt mig att det är helt okej. Trevlig helg, allesammans! ♥


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.