Min hjärna behöver sommarlov

Min hjärna behöver sommarlov

Sjukt dålig uppdatering här på sidan, jag vet. Delvis har det tagit sin lilla tid att återhämta sig från årets Summerburst, och sen har det varit lite väl mycket för min lilla hjärna det senaste… Phew. Har bestämt mig för att göra vissa ändringar gällande skolan; antingen att byta ämneskombination (jag läser ämneslärarprogrammet) eller att byta till ett helt annat spår. We’ll see…

Utöver skolkaos och security-jobb är det även dags att lära sig tio nya combat-koreografier till nästa vecka då det är releaser för alla Les Mills-koncept på Nordic Wellness. Dear brain, keep calm.

Foo-Fighters-Ghost-Ullevi-2015
Imorgon är det förövrigt dags för “en sväng” till Ullevi igen − nu för att jobba för Foo Fighters (och Ghost)! Ser fram emot 24 timmars gött jobb och sedan en förhoppningsvis grym konsert som after work. Japp, jag har bästa jobbet. Hare gött! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.