Mentalt och fysiskt utmattad

Mentalt och fysiskt utmattad

Hey peeps! Haft det toppen uppe i Norrköping under Bråvalla festival. Jobbade backstage och det flöt på riktigt bra, inga större missöden! Goa kollegor och trevliga crew. Vädret var i stort sett kanon under hela festivalen (say whaaaaat). Ligger givetvis efter en hel del med sömnen, så jag vaknade ovanligt sent idag, 11.30 (!) –  lyckan att få sova i en riktig säng, haha! Sovit i en iskall idrottshall på liggunderlag tre nätter, inte helt gött… Men kul hade vi.

Bråvalla 2015 In Flames
hejhej
Anyway, nu är jag tillbaka på rätt sida Sverige och får en liten paus från jobb. Dock har jag en hemsk mental svacka att överleva. En av mina fyrbenta älsklingar kommer snart inte att finnas med mig här på jorden längre. Visste att dagen skulle komma, men det går inte att förbereda sig… Så nu ska jag spendera så mycket tid jag bara kan med mitt hjärta. Mobilen får stanna hemma, allt fokus på nuet med min själsfrände. Kärleken går först.

Ha en trevlig vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.