Mello 2020 – Andra chansen

Mello 2020 – Andra chansen


Då var det än en gång dags för Andra Chansen, med sitt utomordentligt värdelösa duell-system. Av åtta bidrag går fyra vidare till final. Det har hänt att ett bidrag från Andra chansen vunnit finalen, men det lär knappast hända iår (så vad spelar detta egentligen för roll?). Jag tror och hoppas att Dotter – Bulletproof tar hem hela skiten! Anyway, till duellerna:

Duell 1: Anis Don Demina vs. Ellen Benediktson & Simon Peyron
Här kan jag verkligen inte bry mig mindre. Två totalt olika låtar. Personligen hade jag valt Ellen Benediktson & Simon Peyron, men Anis Don Demina bjuder helt klart på mer party (och lär därmed ta hem denna duell).
Duell 2: Malou Prytz vs. Paul Rey
Om inte Paul Reys låt hade haft övertydliga inslag (rip-offs) av Ed Sheerans “Happier”, så hade jag valt Paul Rey. Men ja, jag kan inte påstå att jag bryr mig speciellt mycket om den här duellen heller. Paul lär nog ta hem den.
Duell 3: Felix Sandman vs. Frida Öhrn
Felix tar med största sannolikhet hem vinsten här, trots att Frida är sjuttioelvatusen gånger bättre på alla sätt. Har jag nämnt att jag inte diggar Felix Sandman?
Duell 4: Mendez feat. Alvaro Estrella vs. Drängarna
HÄR BRYR JAG MIG!!! Jag gillar Mendez, precis som mååånga andra (nej, inte för hans kassa sångröst). MEN, jag ÄLSKAR Drängarna. Varför kom dessa mot varann!? Skitsystem! HEJA DRÄNGARNA!!! <3 Men om jag måste tippa så tror jag det blir Mendez… :/


SLUTKOMMENTAR:
Kvällens vinnare blev Anis Don Demina, Paul Rey, Felix Sandman och Mendez feat. Alvaro Estrella = jag tippade (tyvärr) alla rätt. Nu hejar vi på Dotter i finalen! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.