Mello 2018 – Deltävling 1

Mello 2018 – Deltävling 1

Eftersom jag var upptagen igår blev det inget Mello-tittande för min del, men det tog jag givetvis igen idag! 😉

Såhär tycker jag om alla bidrag i årets första deltävling:

1. Sigrid Bernson – Patrick Swayze
Lite Icona Pop-feeling… Mainstream radiodänga, men en glad och trevlig inledning på tävlingen. Kommer nog dyka upp en fet remix av denna på diverse klubbar framöver.
2. John Lundvik – My Turn
Underbar röst! Helt okej ballad, men den saknar det där lilla extra “lyftet”. Blir lite plain, tyvärr.
3. Renaida – All The Feels
Waaah, Sveriges egna Rihanna? GRYM röst! Låten i sig var dock ingen superhit – hamnar på dansgolvet ihop med Sigrids bidrag. Hoppas på att hon dyker upp med en bättre låt nästa år.
4. Edward Blom – Livet på en pinne
Visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig här, men blev inte så chockad. Det är inte speciellt bra, MEN det är trots allt det första bidraget som sprider lite schlager-glädje! Färgglatt, “showigt” och allsångsvänligt!
5. Kikki Danielsson – Osby Tennessee
En svensk schlagerstjärna levererar någon slags countryballad. Rösten är verkligen inte som den varit, men bidraget lär ändå ta sig in på Svensktoppen. Helt okej bakgrundsmusik.
6. Kamferdrops – Solen lever kvar hos dig
Kikki-cover-bruden från Norge! Hoppades på något festligt, men detta var fanimej inte bra. Sämst hittills. Pluspoäng för unicorn-masken och Tobbe trollkarl dock…
7. Benjamin Ingrosso – Dance You Off
Precis som förra året; Benjamin är proffsig och vet hur man underhåller, men han har ju inga bra låtar!? Mainstream Justin Timberlake-låt som aldrig lyfter. Platt fall.


SLUTKOMMENTAR:
John Lundvik direkt till final, totally fair. Att Benjamin också fick en direktbiljett var väl inte riktigt lika rätt enligt mig. Till Andra Chansen åker Sigrid och Renaida, helt okej! Om jag fick ändra något hade jag bytt ut Benjamin mot Edward till final. Hade blivit trevligare (men nej, jag hade inte velat se Edward i ESC).Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.