Mello 2016 – Deltävling 2

Mello 2016 – Deltävling 2

deltavling2 mf2016
Såhär tycker jag om alla bidrag i årets andra deltävling:
(uppdaterar med en kommentar om resultat, i slutet av inlägget, när kalabaliken är över)

1. David Lindgren – We are your tomorrow
“Lill-Ernst” kör en låt som låter som vilken annan DJ-dänga som helst (lite lik Axwell Ingrosso – Sun is shining va?). Såååå tråkigt. Och det är något med snubben som stör mig, kan inte sätta fingret på vad, men jag säger NEJ.
2. Victor och Natten – 100%
Vad fint att de gula dojjorna matchar bakgrundsljuset! En glad men slätstruken svensk poplåt. Får lite Panetoz-vibbar.
3. Molly Pettersson Hammar – Hunger
Jag gillar inte Molly, inte ens lite, men hon sjunger bra och har en helt okej låt (typ). Lite tjötig, men vilken låt är inte det i Mello? Handrörelserna får dock underkänt, och outfiten är allt annat än okej, usch. Gör om gör rätt. Alla kroppsformer är fina, men alla kroppsformer klär inte i samma saker. Vita lakan är ett typiskt plagg som är svårt att få snyggt på de flesta kroppar.
4. Isa – I will wait
Oj, detta tog mig lite på sängen! Isas överkaxiga attityd är rejält nedtonad i denna powerballad, och jag gillar det. Verserna är inget speciellt, men refrängen är jävligt stark. Skulle helt klart funka i ESC!
5. Krista Siegfrids – Faller
Åååh, en riktig schlagerpopdänga! Yey! Vem bryr sig om det är bra eller ej, det gör mig glaaad!
6. Patrik Isaksson, Tommy Nilsson & Uno Svenningsson – Håll mitt hjärta hårt
Veteran-trion kommer med en riktig kissepaus-ballad. Det är möjligt att låten växer efter några lyssningar, men såpass duktiga artister borde ha med sig ett starkare bidrag. Tycker jag.
7. Wiktoria – Save Me
Snygg show! Detta var bäst ikväll enligt Jerry (“Det växer is å sånt på henne!”). Duktig sångerska, väldigt snygg ljusshow och bra låt, frågan är om det räcker när tjejen är “okänd”.


SLUTKOMMENTAR:

David Lindgren direkt till final…..REALLY SWEDEN!? Come on… Wiktoria till final däremot var riktigt kul! − Dock borde det varit Wiktoria och Isa som gick direkt till finalen. Isa fick istället en biljett till Andra Chansen tillsammans med Molly (urk).

Bäst ikväll: Charlotte Perrelli, Isa, Wiktoria och Jonas Gardell.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.