Mello 2015 – Deltävling 3

Mello 2015 – Deltävling 3

grupp-3-jpg
Såhär tycker jag om alla bidrag i årets tredje deltävling:

(uppdaterar med en kommentar om resultat, i slutet av inlägget, när kalabaliken är över)

1. Ellen Benediktson – Insomnia
Snygg outfit! Men ja, påminner lite väl mycket om Loreen’s Euphoria… Dock ovanligt bra inledning. Inte helt fel.
2. Kalle Johansson – För din skull
Låter som tusen andra svenska “sommarlåtar”. Kalles röst är för svag, håller inte. Tråkigt bidrag (och likt “Händerna mot himlen”)…
3. Andreas Weise – Bring out the fire
Intro: It’s raining men? Han är ju duktig pöjken, hans utstrålning drar säkerligen röster, men detta är också en för “vanlig” låt. Tänker ändå mest på min gamla klasskamrat John…
4. Andreas Johnson – Living to die
Har aldrig förstått hans utseende. Fulsnygg. Men vafa-an har han på sig!? Hemsk styling, men proffsig är han. Gillar låten, men den är lite väl “lam” för Mello. Bakgrunds-chill-musik.
5. Isa – Don’t stop
Ledsen Isa, du är en fantastisk dansare, men är inte alls såld på din röst. För vanlig, precis som låten. Trevligt med en cool koreografi (bakgrundsdansarna) dock.
6. Kristin Amparo – I see you
ÅÅÅH DENNA RÖST!!! Egentligen ingen suuuperbra ballad, men hon gör den till något mer. Typ. Borde gå vidare.
7. Jon Henrik Fjällgren – Jag är fri (Manne leam frijje)
Lustig snubbe! Väljer renarna framför musikkarriären, det gillar jag. Älskar Björnbröder-introt!!! Japp, mysigaste låten ikväll. Jag gillar den på nåt sätt. BÄST ikväll.


SLUTKOMMENTAR:
Filippa Bark var RIKTIGT dålig idag. Annars var kvalitén på kvällens låtar bra mycket bättre än bidragen i de två tidigare deltävlingarna (vilket iofs inte säger speciellt mycket). Gött att Jon gick direkt till final, som sagt bäst ikväll. Weise och Kristin till Andra chansen, ja, det är jag okej med. Men Isa direkt till final!? Jaja, hon tar sig inte till Österrike iallafall.

Bara en deltävling kvar nu. Hoppas hoppas HOPPAS att Måns Zelmerlöw har en bra låt. Årets hittills bästa låt åkte ut i första deltävlingen (Elize Ryd & Rickard Söderberg – One by one), så i nuläget ser jag bara Jon Henrik Fjällgren eller Måns som potentiella segrare i årets Mello.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.