Lite påsk, lite ångest, mycket godis

Lite påsk, lite ångest, mycket godis

Det var den påsken, en högtid jag inte direkt firar, men ändå. Plockade björkris uppe på landet med pappsen förra veckan, som fått agera påskris/pynt hemma hos päronen, that’s it. Godis däremot har det blivit en hel del de senaste dagarna. Delvis påskgodis (läs choklad), och delvis en massa tårta och onyttigheter i samband med lillsyrrans födelsedag. Så ja, lite ångest har allt legat och pyrt i mig under långhelgen. Klart att det känns jobbigt, ångest är inte direkt kul, men det känns skönt att jag kan skjuta bort den någorlunda (jämfört med tidigare, då den totalt raserade min tillvaro). Man får äta godis ibland. Choklad! ♥

easter-chocolate
Avslutat sista helgdagen med att läsa utomhus, i vår-/kvällssolen, uppe i berget vid min stuga. Hur gött som helst. Havsutsikt och två mysiga katter som sällskap, inte dumt alls. Hade dubbla tröjor, det är inte sååå jäkla varmt än, men det var ändå himlans gött. Förhoppningsvis samlade jag ihop några fräknar samtidigt! 😉

Läckra sexiga underkläder köper du på Intima.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.