Kattmynta, all over the place

Kattmynta, all over the place

Kommer hem efter jobbet och hade tänkte städa, men så kommer båda katterna in, så tänker att jag kan städa imorgon istället (vill inte skrämma pissetassarna med dammsugaren i onödan). Sätter mig och käkar och tittar på när Selma leker med en leksak proppad med kattmynta. Min katt hemma hos päronen (som fick leksaken i julklapp av Jerry) var helt ointresserad av den, så jag tog med den hit till min stuga istället. Selma och Sally blev helt GALNA när de fick den för ett par dagar sedan. Lustigt att min lilla prins inte alls reagerar på kattmynta…

580375_10153348741143549_9107484893103379638_n

Anyway, idag lyckades Selma bita/klösa igenom det förstärkta tyget, och vips så hade jag ett grönt pulver (alltså kattmynta) över hela golvet. Så ja, det blev till att städa idag likförbannat… Självklart skulle katterna rulla sig i skiten först och sprida ut det ännu mer. Menmen, kan man annat än älska katter? Nej. ♥


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.