Kärleken går före

Kärleken går före

Var sååå pepp inför Göteborg Rockfest som går av stapeln ikväll. Men, eftersom mitt fyrbenta hjärta uppe på landet mår dåligt så går kärleken före! Drar upp till henne med pappsen senare idag. Kunde inte vara hos henne förra helgen då jag hade min 25-årsfest (jag väntar fortfarande på bilder, så de kommer upp på bloggen så småningom), och jag vill inte låta två veckor gå utan att träffa henne. Jäkligt surt att missa GBG Rockfest, men å andra sidan är jag välsignad som vuxit upp med två fantastiska hästar och lärt känna dem på ett helt magiskt sätt. De är mina bebisar. Mina älsklingar. Bästa vänner. Systrar. Allt.

10320985_10152141941238549_7570237327715595809_o

Missa inte Lilla Tegelbrukets vackra lantliga inredning. Det finns alltid massor av inspiration och fina erbjudanden. Precis som en bra webbshop ska vara med gratis faktura, långt öppet köp och billig frakt, Perfekt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.