Jobbar numera heltid

Jobbar numera heltid

Japp, det är därför jag inte har uppdaterat bloggen på ett tag, varit lite mycket. Började jobba på en grundskola (F-6) här i Göteborg i måndags. Har ett vikariat där på 100 % i minst tre månader framöver. Är halva dagen i en 3:e klass och resten av dagen på fritidsverksamheten. Jättemysigt och toppengoa barn, men mitt huvud har inte riktigt vant sig vid allt //konstant// ljud än, så jag har lite lätt huvudvärk dagligen. Några av mina ‘nya’ kollegor känner jag sedan innan vilket är väldigt kul, det gör dessutom att jag inte känner mig helt lost in space, haha! 🙂

Snart börjar skolan också, dock inte lärarutbildningen. Tar ett break från Göteborgs universitet för att känna efter vad det är jag vill göra. Ska läsa en fristående distanskurs på kvartsfart nu under hösten istället (som inte har något med pedagogik osv att göra). Testar lite nytt med andra ord.

Ha en fortsatt trevlig vecka! 🙂Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.