Illamående, gråtande sjukling

Illamående, gråtande sjukling

Nu får det vara nog med virus och baciller för min del, har varken tid eller ork! Varit hemma sedan i torsdags då jag gick till jobbet, men gick hem igen några timmar senare pga rinnande ögon och näsa. När jag blir förkyld blir det precis som med min pappa − det sätter sig på ögonen. Ser säkert snyggt ut när jag sitter och lipar dygnet runt… Så, just därför blir det inte så mycket tid framför data- och TV-skärmar, ögonen gråter bara ännu mer då. Mår dessutom piss-illa just nu, så det suger lite extra. Blaaaah! Jaja, återkommer angående Andra Chansen osv senare i helgen eller i början på nästa vecka. Känns som att jag kommer bli förbannad ikväll. Samir och Viktor verkar högt tippade, really!? De som borde gå vidare, av den enkla anledningen att de är bäst/har starkast låtar, är Boris René och Isa. Troligtvis inser väl inte svenska folket det, men man kan ju alltid hoppas…


UPDATE! Wooooop! Fyra bidrag går ju vidare från Andra Chansen, inte två som tidigare. Det var ju bra, även om jag fortfarande ogillar duell-systemet. Så, nu när jag ändå sitter framför skärmen och “gråter” kan jag skriva vem jag tror vinner i respektive duell ikväll:

Duell 1: Panetoz vs. Molly Pettersson Hammar
Panetoz, ingen tvekan här. Om Molly vinner så måste det blivit fel i röstningssystemet…
Duell 2: Albin & Mattias vs. Boris René
Om inte Boris tar hem denna så blir jag fan förbannad på riktigt.
Duell 3: Isa vs. SaRaha
Lite nervös för en skräll från SaRaha här, för hon är verkligen inte dålig, MEN faktum kvarstår: Isas låt är en av årets bästa i hela Mellokarusellen.
Duell 4: Dolly Style vs. Samir & Viktor
Pest eller kolera. Båda bidrag är bedrövliga, men troligtvis tar Samir & Viktor en enkel seger i sista duellen.


Vi hörs, pôss hajj.

I-m-sick-and-tired-of-being-sick-and-tired

Vill du synas i TV? Över 1000 jobb på Statist.se!

Ett svar på ”Illamående, gråtande sjukling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.