Hejdå sjukskrivning, hej plugg!

Hejdå sjukskrivning, hej plugg!

Sista vardagen “sysslolös”; på måndag börjar jag skolan. Känns jättekonstigt. Har läst två fristående 7,5 poängs-kurser på universitetet, men ingen på heltid, så jag är faktiskt rätt nervös. I samma veva ska jag flytta – drar första lasset med prylar till mitt nya krypin imorgon. Ska bli sååå skönt. Fick hyra en lägenhet i stan över sommaren för att testa att bo själv efter all ätstörnings-problematik, och det gick över förväntan, så nu ska det flyttas på riktigt! Ett nytt liv håller på att forma sig och det känns helt underbart. Min förhoppningsvis sista sjukskrivning går i graven samtidigt som augusti 2014 tar slut. Jag är fortfarande i chock över hur mitt liv har förändrats (förbättrats) under bara denna våren och sommaren. Jag måste givetvis vara på min vakt när det uppstår stressiga situationer och hjärnspökena ser sin chans att ta mer plats, men just nu känns det som att 2014 bara kommer att bli bättre och bättre.

the secret of change

4 svar på ”Hejdå sjukskrivning, hej plugg!

 1. Hej Charlotte!
  Jag undrar om du möjligtvis skulle kunna skicka ett matschema för anorektiker? Eller är den verkligen exakt samma som för den för bulimiker? Detta skulle betyda jättemycket om jag skulle kunna få det schema. De kan hjälpa ett annat liv.

  Kramar Miranda 🙂

  1. Hej!
   Tro det eller ej, men matschemat för anorektiker och bulimiker är exakt likadana. Är man underviktig går man förmodligen (om allt står rätt till) upp en del i vikt, och om man har en hetsätningsstörning och har gått upp i vikt så kommer man förmodligen gå ner lite i vikt om man följer schemat. Det som är det viktigaste är att komma ihåg är att schemat GÖR INGEN ÖVERVIKTIG!!!!! Man intalar sig gärna det som anorektiker, att den som skrivit schemat vill göra en tjock, men så är inte fallet. Det är lagom energi för kroppen att hitta sin egna normalvikt, sen kan man behöva göra små justeringar efterhand, men först måste kroppen “stressa ner”. Om du vill kan jag skicka matschemat trots att det är samma!

   Kram och lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.