Hej mitt vinterland!

Hej mitt vinterland!

Ääääntligen kommer vintern! 😀 Haft en frostig, glittrig, solig helg på landet med pappsen och mitt älskade fyrbenta hjärta. En vecka har gått sedan vi sa hejdå till världens finaste hästkompis, så det kändes konstigt med “bara” en nordsvensk gullegris i hagen… 🙁 Trots att hon verkar lite vilsen fortfarande, så tror jag att det kommer bli bra. Saknaden kommer alltid att vara där, men vi har iallafall varandra fortfarande! ♥

20151121_101434b

Fick möte av två älgar påväg till hästhagen igår eftermiddag. Jag bad dem snällt att flytta på sig, men det var bara den ena som sprang iväg. Den andra stod så fint bredvid vägen och tittade. Ville ge den lite äpple, men hade inte planerat att ta med mer än till min bubbis, så älgen fick vara utan. Surt, sa räven.

20151121_100634b

Bli statist redan idag – sök över 1000 jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.