Gott nytt år!

Gott nytt år!

GOTT NYTT ÅR allesammans! 😉 Jag vill även passa på att tacka för att ni kikar in på bloggen, jag hoppas att jag kan nå ut till er som känner någon, eller själva, lider av ätstörningar därute och bidra med hopp, kraft och vilja! 2014 var året som jag blev friskförklarad. Jag trodde ALDRIG att det skulle hända, men allt kämpande gav tillslut utdelning. Det går att bli frisk. Kom ihåg att man inte misslyckas förrän man slutar att försöka.

happy new year 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

…..det kör vi lite klassisk ABBA på! Varför inte sjunga in det nya året!? 😉 Pöss hajj.

Textilindustrin är en av de största förorenarna. Vi kan vara lite mer miljövänlig genom att dela kläder istället för att äga allt själv. Så sluta köpa och hyr kläder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.