Gott nytt år!

Gott nytt år!

Vill önska alla ett gott slut på 2015 och ett gott nytt år a la 2016!

Ska vi ta en liten summering av året som gått? Ja, varför inte. För min del så har 2015 varit ett helt okej år, började till exempel att jobba heltid som fritidspedagog (dock obehörig) på en skola där jag trivs kalasbra. Har gjort en del statist- och (reklam-)modelljobb igen, vilket jag saknat. Dock så har de sista månaderna varit väldigt tunga, psykiskt. Fick ta farväl av min oändligt älskade fyrbenta hjärtevän fredagen den 13:e november (se inlägg här). Det är utan tvekan en av de värsta dagarna jag någonsin varit med om. Jag tänker på henne väldigt ofta, saknar henne något otroligt, och ibland drömmer jag om henne på nätterna. Min fina Brummelisa… ♥

12nov15 2

Fick dessutom besked nu i mellandagarna att en barndomsvän till mig lämnat denna jord. Vi har inte umgåtts så mycket efter att vi började på olika gymnasieskolor, men vi har stött på varann titt som tätt. Tog en del kvällspromenader ihop 2013. Jag tror att vi båda kände en lättnad över att kunna prata ut om det svåra som vi båda gått igenom − och fortfarande gick igenom − under de senare tonåren.
Jag har alltid tyckt om dig och din “yngsta storebror”, och jag hoppas med hela mitt hjärta att du mår bättre där du är nu, och att vi ses igen. Mina tankar går till dig och din familj. Kram på dig! ♥

Så, är inte jättesugen på att fira nyår om jag ska vara ärlig. Det blir att äta gott, se på TV och passa katten tillsammans med Jerry, vilket inte är fy skam! Har svårt att tänka mig något bättre för kvällen faktiskt. Ta hand om er därute!


20% rabatt på alla tights hos Dobsom: tights20. Gäller tom 160131.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.