Gerimax Performance

Gerimax Performance

Halloj alla goingar! Jag har under ett par veckor testat Gerimax Performance, så här kommer min lilla “recension” av produkten! 🙂

Gerimax Performance är till för dig som behöver en extra energiboost. Innehållsmässigt är det inga konstigheter, Gerimax innehåller tre välbeprövade växtextrakt, bland annat Guarana som innehåller ungefär dubbelt så mycket koffein som kaffebönor (cirka 2–4,5% koffein i guaranafrön jämfört med 1–2% för kaffebönor). Förutom Guarana innehåller Gerimax Rosenrot, som sägs ha använts som naturläkemedel sedan forntiden (!!!!!), samt Ginseng, som tillskrivits en stor mängd användningsområden (bl.a. att verka uppiggande, ge förbättrat minne, minskad stress, ökad sexlust och starkare immunförsvar).

gerimaxperformance

Så, hur har Gerimax funkat för mig? Placebo eller inte, men jag har känt mig piggare och orkat hålla fokus bättre under hela arbetsdagen då jag tagit en tablett till lunch! Perfekt tillskott nu när vintermörkret faller på och gör dig trött snabbare än vanligt. Själva tabletterna är enkla att svälja, vilket är ett stort plus, och priset är helt klart godkänt (runt hundralappen för 30 tabletter). Så, känner man att man behöver en extra energiboost, vare sig det är på jobbet, i skolan eller innan träningen, så tycker jag att det är väl värt att testa Gerimax Performance! Finns att köpa på svensktkosttillskott.se!

Ha en fortsatt trevlig vecka! Ciao! 🙂


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.