F*** f**** f**** f****

F*** f**** f**** f****

Neeeeeej! Har gått och blivit sjuk, vilket jag VERKLIGEN inte har tid med. Har i stort sett planer varje dag hela mars, mestadels skola och jobb, så detta passar fan inte i mitt tighta schema… Skulle till exempel köra BodyCombat söndag, måndag och tisdag, varav de två sista dagarna är RELEASE-pass. Är glad om jag kan vara med på den sista… Fan. Behöver träna koreografier. Hade dessutom min första Chalmers-tenta idag så fort man fick lämna salen. Målade en häst och en alvbrud på svarspappret och gick. Självförtroende-boost… Not. Nästa tenta är på torsdag. Så, matematik- och koreografiplugg är det enda min helg borde bestå av (och eventuella pluggpauser borde spenderas med Jerry), men nej, feberfrossa, svullna mandlar och en näsa (igentäppt med cement) ska få sabba mina planer. JAG ÄR SÅ JÄVLA BITTER NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙁

98f9148accd765ffd0e6d2dc052c83e05805138b05f5f85f462c6fb0413ef731

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.