Ett år sedan sjukhussängen

Ett år sedan sjukhussängen

Skrevs ut från slutenvården i början av april 2014, och sedan från dagvården ett par veckor senare. Innan dess spenderade jag periodvis x antal månader på sjukhus under drygt 8 år. En tredjedel av mitt liv. BUT NO MORE! Kan inte fatta att det “bara” är ett årsedan jag skrevs ut. Känns som typ…. …10 årsedan (!). Så avlägset, helt otroligt. Trodde aldrig att jag skulle kunna leva som en “normal” människa igen. Att kunna leva, njuta, ha roligt, tänja på gränserna och våga testa nya saker. Är SÅ tacksam för allt stöd jag fått från min omgivning för att kunna ta mig dit jag är idag. Speciellt tack till min älskade Jerry som fått mig på andra tankar (än ätstörningsrelaterat) och se en framtid! <3
Så mycket kärlek.

fail anorexia win life

Careerbuilder.se — Mer än 9000 lediga jobb varje månad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.