En ‘riktig’ helg

En ‘riktig’ helg

För första gången på lääänge har helgen känts som en ‘riktig’ helg… Å vafan menar jag med det? Att jag har haft tid att både koppla bort jobb, roa mig och vila upp mig. Det brukar kännas som att helgen försvinner på tre röda sekunder, men denna veckan känns det som att jag verkligen fått ut ovanligt mycket av de röda dagarna. Jag, Jerry och en massa vänner var på spelning i fredags. Eftersom jag sällan går ut numera var det väldigt kul att festa loss lite. Dessutom kände jag mig ovanligt snygg, vilket var en välbehövlig egoboost.

En fantastiskt seriös selfie från mitt Instagram:

12093277_573197992828870_454072316_n

Lördagen inleddes med en sovmorgon bredvid mitt hjärta, därefter fika hos världens bästa morfar tillsammans med min fantastiska storebror. Sen bidde det mys med min pissetass hemma hos mina päron (saknar honom sååå mycket under veckorna), och tillsist filmkväll med Jerry. Lyxade dessutom till det med kräftor och krabbklor som jag fick med mig av pappsen, inte helt fel! 🙂 Söndagen har till största del slappats bort, vilket jag inte ‘unnat mig’ på länge. Känner mig utvilad både mentalt och i kroppen − känns underbart. Nu är jag redo att ta mig an ännu en intensiv arbetsvecka! Cheerio! 🙂Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.