En frisk jul

En frisk jul

Dan före dan före dopparedan… Woooop!!! Verkar tyvärr som att snön når Göteborg först ett par dagar EFTER julafton (typiskt) men ändå, ser fram emot allt julmys med familjen. Och Jerry. De senaste åren har jag väl inte direkt sett fram emot jul så mycket som när jag var liten, och nu. För de flesta “ätstörda” därute är julhelgen mest en enda stor käftsmäll av ångest. Mat och godis i mängder, sociala tillställningar osv… En mardröm helt enkelt. Jag är så OERHÖRT glad över hur LÅNGT jag har kommit. Visst, lite ångest kanske knackar på, men knappast ens en tusendel av jul-ångesten som jag har fått innan. Känns underbart. Nästan galet. Den första “friska julen” i vuxen ålder  –  värt att firas om något! Så ja, jag ska njuta, njuta, njuta och njuuuuuta av julen iår! Hoppas att ni kan/kommer att göra detsamma! <3


shewhodareswins_
Japp, den som vågar (kämpa) vinner. Jag föddes då fan inte till en förlorare. Gjorde du?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.